Collegestraat 4 bus 7
3580 Beringen

WebShop

Bol.com Seller Page

Ebay.com Seller Page

 

0487 76 92 49
BTW BE 0831.113.024

Openingsuren

Maandag 13.00u - 18.00u
Dinsdag 10.00u - 18.00u
Woensdag 10.00u - 18.00u
Donderdag 10.00u - 18.00u
Vrijdag 10.00u - 18.00u
Zaterdag 13.00u - 18.00u
Zondag GESLOTEN

Klantentevredenheid

De herstelling van mijn laptop was zeer efficient!

Hans Cornelis

  Zelit Computer

  Al ongeveer 14 jaar zijn we een elektronicabedrijf in Beringen, België. We zijn gespecialiseerd in de reparatie van al uw elektronische apparaten, zoals telefoons, tablets, computers, MacBooks, PlayStations, Nintendo's en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen bij het oplossen van zowel hardware- als softwareproblemen, zoals moederbordreparaties, gegevensherstel en software-updates.

  Playstation 5 - PS5 Hdmi Port Herstelling

  De HDMI van uw playstation is een belangrijk onderdeel om spellen te spelen. Jammer genoeg kan dit wel eens stuk gaan en wat doe je dan? Wij kunnen uw playstation (met een kapotte HDMI aansluiting) herstellen op een professionele manier met premium onderdelen. Uw PS5 word dan op een professionele manier geopend en met speciale apparatuur word de kapotte HDMI verwijderd en word er een nieuwe HDMI poort geinstalleerd. 

  EFI Lock Ontgrendeling

  Als u dit scherm ziet verschijnen betekend het dat u vast zit bij de EFI Lock. Het zou kunnen dat u het wachtwoord niet weet. Als u niet verder kan geraken op uw Macbook vanwege de EFI Lock, kunnen we u helpen door de het te ontgrendelen.

  iPhone X Grayed-out Herstelling

  Als uw Wi-Fi niet meer functioneert, zou het kunnen zijn dat u een Grayed-out Phone probleem heeft. Hierdoor kunt u enkel op internet geraken via uw mobiel data, en kunt u uw favoriete applicaties niet meer met gemak gebruiken. Echter kunnen we het probleem snel terug herstellen voor u.

  iPhone X Activation Error

  Als uw iPhone X WiFi problemen vertoont of als de netwerk niet goed werkt kan het betekenen dat het op weg is naar een Activation probleem. Als u ondertussen dat probleem ondervind en niet meer op uw iPhone X kan geraken vanwege de Activation scherm, kan u het bij ons binnenbrengen. Wij kunnen de gsm activeren en het in gebruikelijke staat teruggeven aan u. 

   

  Macbook Pro A1398 batterij herstellen

  Als de batterij van uw Macbook Pro niet lang meer volhoud, en u denkt dat het beschadigd is. Of start het misschien pas op na een lange tijd wachten?

  Het kan zijn dat hetzelfde probleem zich blijft herhalen, ook na een vervanging. Echter kan u het ons toevertrouwen; we weten het te herstellen en het u terug te geven in perfecte staat, zoals het vroeger was.

  Nintendo Switch Usb-C Connector herstelling

  Herstelling van een Nintendo Switch Laadconnector. Professioneel en kwalitatief. 

  De laadconnector ( Usb-C poort) kan door ons hersteld worden. 

  Maar ook als u een ander probleem ondervind, zoals de touchscreen dat niet werkt, de joystick dat problemen geeft of iets anders, kunt u bij ons terecht!

  iPhone X herstellingen

  Is uw gloednieuwe iPhone X stuk? Heeft u het laten vallen? Voor ons is het geen enkel probleem. We garanderen u om het terug in perfecte staat te brengen!

  Vervangen van batterijen, schermen, moederborden en noem maar op. We zijn bereid u te helpen bij elk soort probleem!

  Homeknop iPhone 7/7Plus herstelling

  Tijdens de herstelling van een schern op een iphone 7/7Plus is het meestal zo dat de homeknop niet meer werkt. Dit is een zeer veel voorkomende probleem bij herstellers thuis en zelfs voor professionals. Wij hebben hier een oplossing voor. Wij kunnen de niet werkende Homeknop herstellen voor u en u van deze probleem verhelpen. Dit gebeurt volledig bij ons in de winkel en binnen het dag heb je uw Iphone 7/7Plus terug. 

   

  Samsung S7/S7 Edge laadconnector herstelling

  De Samsung S7 en S7Edge zijn zeer goede telefoons maar van zodra de laadconnector stuk is lopen de kosten zeer hoog op. Meeste gsm herstellers vragen immense bedragen omdat ze deze samen met de scherm vervangen. Stop met het betalen van grote bedragen voor het herstellen van een laadconnector. Wij herstellen de laadconnector zonder uw scherm het vervangen waardoor de kosten zeer laag liggen. Bij de Samsung S7/S7Edge kunnen wij de laadconnector herstellen door enkel de laadconnector te vervangen op een professionele manier.

  Pagina's